در خرید انواع ورق ام دی اف بعد از اینکه موارد مورد نیاز را بررسی کردید، باید بدانید که کدام ورق برای شما کاربردی تر است. کدام ورق می تواند برای شما مفید تر واقع شود و سوالات این چنینی که پاسخ آن ها در بررسی انواع ورق ام دی اف بیان شده است:
اوراق ام دی اف نازک
ورق های ام دی اف نازک ویژگی ها و توانایی های خاصی دارد که می تواند برای شما کاربردی باشد. ما ویژگی های ورق های ام دی اف نازک را به طور کامل بررسی کرده و قصد داریم شما را با این نوع ورق بیشتر آشنا کنیم.
- چگالی این ورق در هر یک متر مکعب برابر است با ۷۹۰ کیلوگرم می شود .
- وزن ورق های نازک ام دی اف در هر متر مکعب به صورت میانگین ۳.۷ کیلوگرم می شود .
- پنل هایی که در هر پک از MDF های نازک قرار دارند به صورت مختلف و گوناگون می باشد.
- تراکم ام دی اف نازک برابر است با ۱.۴ mpa می باشد .
- میزان رطوبت که در داخل ورق ام دی اف نازک وجود دارد به صورت میانگین ۷% می باشد.
ورق های نازک ام دی اف برای چه مصارفی کاربرد دارد؟
قیمت ورق mdf نازک بر اساس مصارف مختلف متفاوت است. ورق های نازک mdf برای انواع کفپوش، انواع دیوار پوش، سقف های کاذب، تولید خودرو، اجرای طرح های منحنی، پشت کمد یا پشت کابینت ها و رویه درب های تمام چوبی بیشترین کاربری را ها را دارد.
ورق ام دی اف ضخیم
شناخت انواع ورق های ام دی اف می تواند به شما در انتخاب آن برای دکوراسیون داخلی شما مفید باشد. ورق های ام دی اف در دو کلاس ۳۰ تا ۴۵ میلی متری و ۴۵ تا ۶۰ میلی متری تعریف و تقسیم بندی شده است. این کلاس های ام دی اف های ضخیم در مواردی زیادی برای شما کاربردی دارد. معمولا خرید ورق mdf برای سازه های معماری، ساخت ستون های با طراحی های ام دی اف گونه، پایه های میزهای ناهارخوری و مطالعه، طاق و طاقچه های دکوراسیونی، رویه کاری های کابینت ها، کف نیمکت ها کلا مواردی که باید ورق با ضخامت بالایی به کار گرفته شود. این نوع ورق های ام دی اف خاصیت ویژه ماشین کاری را دارند. یعنی شما می توانید این ورق ها را با درصد پایین شکستگی توسط دستگاه های مختلف آن را به اشکال مختلف تبدیل نمود.
ورق ام دی اف با فرمالدئید کم
انتشار فرمالدئید از اوراق ام دی اف معمولی به مقدار چسب آن بستگی دارد و این مورد کمی متفاوت است. انتشار فرمالدئید نباید بیشتر از مقدار خاصی باشد. معمولا ورق ام دی اف در مبلمان و مکان هایی که تهویه هوا به مقدار مناسب برای آن وجود داشته باشد. این تهویه هوا از این جهت برای ورق ام دی اف با این نوع اهمیت دارد که فرمالدئید از محیط بتواند خارج شود. نوع ام دی افی که در بازار وجود دارد با نام E2 بوده است یعنی در استاندارد EN-622 در کلاس E2 وجود دارد. البته کلاس های E1 که با فرمالدئید کمتر و همین طور E0 بدون فرمالدئید نیز در بازار وجود دارد. خرید ورق ام دی اف با کلاس E1 و E0 برای مکان هایی که تهویه هوا به خوبی انجام نمی شود مناسب تر است. اگر در محیط هایی با آب و هوای مرطوب قرار دارید خرید ورق ام دی اف نوع E0 و E1 توصیه می شود. قیمت ورق ام دی اف E0 و E1 به نسبت کمتر از E2 می باشد.
ورق ام دی اف مقاوم در برابر رطوبت
برخی مناطق کره زمین درصد رطوبت بالایی دارند. این ورق های ام دی اف برای مصارف مناطق با درصد رطوبت نسبی بالای ۸۰ درصد می باشد. در این ورق ها از چسب هایی استفاده می کنند که باعث می شود رطوبت محیط بر روی آن ها تاثیر زیادی نگذارد. از جمله ویژگی های ورق های ام دی اف مقاوم در برابر رطوبت که شما را مجاب به خرید ورق ام دی اف می کند، ویژگی های ورق ام دی اف معمولی با استحکام بسیار بالا و ابعاد کمتر برای استفاده در بیشتر مکان ها و در نهایت مقاوت بالا در برابر رطوبت است.
کلاس های ورق ام دی اق مقاوم در برابر رطوبت به صورت ام دی اف H و ام دی اف HLS است. کلاس ام دی اف H دارای مقاومت معمولی برای محیط هایی با درصد رطوبت کمتر و متوسط است و کلاس ام دی اف HLS برای محیط هایی با رطوبت بیشتر استفاده می شود. معمولا خرید ورق ام دی اف HLS برای حمام و سرویس بهداشتی برای ایجاد دکوراسیون داخلی جذاب و چشم نواز انجام می شود.
ورق ام دی اف مقاوم در برابر حشرات
این ورق های ام دی اف را با پوشش های ضد آتش خاصی می پوشانند که برای مکان هایی که موریانه یا حشرات بیشتری دارد، مقاوم تر باشند. البته که شما نیز می توانید این مواد را خریداری کرده و به ام دی اف خود اضافه کنید اما بهترین و مقاوم ترین ورق ام دی اف در برابر حشرات زمانی ایجاد می شود که شما این پوشش را در هنگام تولید اضافه کنید.