پارچه دیواری

آشنایی با پارچه دیواری و تفاوت آن با کاغذ دیواری

انواع پارچه دیواری در این مقاله برای شما مورد بررسی قرار می گیرد. در گذشته بیشتر افرادی که دنبال تعمیر و نوسازی دیوار های منزل یا محل کار خود بودند به سراغ اولین گزینه یعنی رنگ روغن می رفتند و افراد معدود تری بودند که برای طراحی دکوراسیون داخلی محیط اطراف خود از کاغذ دیواری استفاده می کردند. اکنون اما صنعت کاغذ دیواری رشد خوبی داشته است و به خوبی بین مردم جا افتاده است. واردات آلبوم های کاغذ دیواری دست افراد را برای انتخاب رنگ و طرح موذد علاقه خود باز گذاشته است. اکنون دیگر انتخاب ها محدود نیست و شما می توانید با خیال راحت در هر نوع و نقشی که مطابق سلیقه شماست صدها طرح متفاوت ببینید. از ساده ترین کاغذ دیواری ها تا طرح های اضطلاحا گل گلی، آبرنگی، کلاسیک، نقوش گیاهی و حتی مدل و جنس های گوناگون آن.

کم کم با گذشت زمان نسلی جدید از کاغذ دیواری با عنوان کاغذ دیواری های سه بعدی وارد بازار شد و بعد پوستر هایی سه بعدی با طرح های منظره و طبیعت و بعد از آن با توجه به درخواست و بازار تقاضا، پوستر هایی با طرح چهره وارد دکوراسیون افراد شد. امروزه خرید و فروش انواع پارچه دیواری در کنار کاغذ های دیواری روی بورس است.

در واقع پارچه دیواری نسل جدید کاغذ دیواری است که تولید شده از الیاف گیاهی است و طرفداران زیادی نسبت به کاغذ دیواری پیدا کرده است و در فروش نیز از آن پیشی گرفته است. علاقه و تقاضا زیاد بازار باعث شد تا ما به فکر مقاله ای در خصوص معرفی بهتر پارچه های دیواری بیفتیم.

با توجه به اسم این نوع دیوار پوش مشخص است که جنس آن از پارچه تولید می شود و به خوبی نبض بازار را به دست گرفته است. در حقیقت انواع پارچه دیواری رقیبی جدی برای کاغذ های دیواری در طرح های مدرن و کلاسیک تلقی می شوند. پارچه های دیواری که تولید شده از الیاف طبیعی هستند از دوست داران طبیعیت محسوب شده و ضد آب و رطوبت هستند که این ویژگی باعث محبوب تر شدن آن به خصوص در شهرهای شمالی و با رطوبت بالا شده است. و برای محیط های کاری و دفاتر و شرکت ها گزینه کاملا مناسبی است. در اروپا بیشتر ثروت مندان، اشراف زادگان و طبقه های متمول از پارچه دیواری استفاده می کردند. همچنین انواع کاغذ دیواری پارچه ای در هتل ها و تالار ها کاربرد دارد.

کاربرد پارچه دیواری در طراحی های دکوراسیون داخلی

با ورود انواع پارچه دیواری به بازار و رقابت تنگاتنگ آن با کاغذ دیواری، افراد امروزه بیشتر برای منازل و محل های کار استفاده از پارچه های دیواری را می پسندند و از پارچه دیواری برای دکوراسیون استفاده می کنند. طرح ها و رنگ های متنوع و کاربرد های مختلف آن در پذیرایی، اتاق خواب یا حتی پشت تخت خواب و پشت تلویزیون روز به روز به محبوبیت آن می افزاید. اگر نگاهی به آلبوم پارچه دیواری بیاندازید متوجه خواهید شد مشاغل و صنف های مختلف از جمله هتل داران و مسافرخانه ها، صاحبان تالار های عروسی و مجالس، دفاتر کاری و شرکت ها از تنوع طرح های متعددی برای این نوع دیوار پوش یعنی انواع کاغذ دیواری پارچه ای برخوردارند.

نقش پارچه دیواری در دکوراسیون داخلی

در زیبایی انواع دیوارپوش ها با ویژگی های مخصوص به هر یک از آن ها هیچ شکی نیست اما اگر بخواهیم پارچه دیواری را با دیگر دیوار پوش ها مقایسه کنیم قطعا زیبایی و منحصر به فرد بودن پارچه دیواری ویژگی خاص و مناسبی است. انواع پارچه دیواری علاوه بر زیبایی بسیار، طرح ها و رنگ های متنوع و مدرنی دارند. این جنس قابل شستشو بوده و خاصیت آنتی باکتریال دارند که باعث می شود از رشد هر گونه قارچ و کپک در آن جلوگیری شود. برای هر نوع مکانی کاملا مناسب است و مخصوصا برای اتاق کودکان با توجه به جستجوگر بودن کودکان و ویژگی های سنین کودکی بسیار مفید است و با سلامت انسان سازگاری کامل دارد.

در ابتدا ورود این محصول به بازار قیمت پارچه دیواری بالا بود و جزو کالاهای لوکس محسوب می شد. اما کم کم با ارائه انواع مختلف این محصول در طرح ها و رنگ های متفاوت و توسعه و تولید بیشتر آن قیمت آن کاهش یافته است و به راحتی در دسترس عموم مردم قرار می گیرد.

طرح های مختلفی از این دیوارپوش مانند کلاسیک، مدرن و اسپورت وجود دارد که می توانید برای تزئین بخشی از خانه یا تنها یکی از دیوار های مورد نظر خود از آن استفاده کنید.

انواع کاغذ دیواری پارچه ای مزیت های مهمی دارند که شد نیست به آن ها اشاره کنیم:

۱.از الیاف طبیعی تولید می شود و با طبیعت سازگاری کامل دارد.

  1. پارچه های دیواری قابلیت آنتی باکتریال بودن دارند یعنی میکروب ها، قارچ ها و کپک را در خود جذب نمی کنند.

۳.خاصیت آکوستیک دارد و مانع از انتقال صدا به بیرون می شود.

۴.به نوعی عایق گرما و سرما محسوب می شود و نور را از خود عبور نخواهد داد.

۵.از تنوع طرح و رنگ های زیادی برخوردار است و با حالت برجسته ای که دارد نمایی سه بعدی و زیبا به محیط می دهد.

۵.این امکان را دارد که دیوارپوش پارچه ای خود را با مبلمان و پرده های منزل ست کنید.

۶.در صورتی که از جنس و متریال خوب پارچه دیواری استفاده کنید و صحیح از آن نگهداری کنید تا ۱۵ سال عمر می کند.

 

البته از معایب انواع کاغذ دیواری پارچه ای می توان به نصب کمی مشکل آن اشاره کرد که تخصص فردی می طلبد و نیازمند نصابی باتجربه و خوب است.

به این مطلب امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید