پوشش های کف, لمینت

نکات مهم در انتخاب انواع کفپوش لمینت

یکی از مواردی که ممکن است شما را دچار سردرگمی کند، انتخاب از میان انواع کفپوش لمینت است. وقتی نوبت به انتخاب کفپوش لمینت می رسد، می دانیم که با دغدغه هایی روبرو هستید. اینکه چه سبکی را انتخاب کنید، چه رنگی به نظر می رسد بهتر است، آیا به زیرانداز نیاز دارید و چه مدت دوام خواهد داشت، همه این سوالاتی است که در هنگام انتخاب کفپوش لمینت مناسب برای خانه در ذهن شما ایجاد می شود.

ما برای ساده تر کردن تصمیم شما راهنمای کامل برای انتخاب انواع کفپوش لمینت را برای شما آماده کرده ایم. بهتر است در ابتدا کار با لمینت آشنا شوید تا دیگر با لمینتی که برای دندان استفاده می شود، اشتباه نگیرید.

لمینت چیست؟

کفپوش لمینت نوعی پوشش کف است که از چند لایه ماده ساخته می شود تا نوعی کفپوش محکم و بادوام را ایجاد کند. معمولاً کفپوش های رایج در بازار ایران دارای حداقل ۴ لایه هستند:

  1. یک لایه پشتیبان که این لایه ثبات و پشتیبانی از کف را فراهم می کند و پایه کفپوش لمینت است
  2. یک لایه اصلی که این لایه کمک می کند تا از فرورفتگی جلوگیری شود (که اغلب می تواند در کف واقعی چوب وجود داشته باشد) و ساختار ذاتی کف را حفظ می کند.
  3. یک لایه تزئینی – این لایه سبک کفپوش ورقه ورقه را نشان می دهد، چه از جنس چوب باشد، چه از کاشی و چه از نوع سنگ.
  4. یک لایه سایش – این لایه محافظت از لایه های زیر را فراهم می کند، به کفپوش کمک می کند تا از در به مرور زمان کمتر دچار سایش شده و دوام خود را از دست دهد.

انواع کفپوش لمینت با یکدیگر چه تفاوت هایی دارند؟

انواع کفپوش لمینت را زمانی متوجه می شوید که با اطلاعاتی که در ادامه شرح می دهیم، آشنا شوید:

۲ سبک اصلی کفپوش لمینت وجود دارد: ورقه ورقه پلاستیک و ورقه چوب مهندسی شده. درباره تفاوت چوب لایه لایه و مهندسی نکات خاصی وجود دارد که در مقاله ای جداگانه به آن، خواهیم پرداخت. جای تعجب نیست که ورقه ورقه چوبی مهندسی شده می تواند گرانتر از نمونه پلاستیکی آن باشد. با این حال با مراقبت دقیق، می تواند مدت زمان طولانی تری نسبت به ورقه پلاستیکی دوام داشته باشد.

ضخامت های مختلف و عرض های مختلف نیز در انتخاب انواع کفپوش لمینت مهم است. به طور معمول، کف لمینت دارای ضخامت های ۷-۱۲ میلی متر است. معمولاً هرچه ورقه های لمینت ضخیم تر باشد، از دوام بالاتری نیز برخوردار است و برای مناطق پر رفت و آمد منزل شما مناسب تر است. عرض تخته های کف لمینت نیز می تواند متفاوت باشد. هرچه تخته ها گسترده تر شوند و بزرگتر باشند، برای پوشاندن فضای خانه خود به کفپوش کمتری نیاز خواهید داشت.

انواع لمینت از نظر مراحل ساخت: لمینت ها از نظر مراحل ساخت به دو نوع HPL و DPL تقسیم بندی می شوند که نوع HPL برای فضاهای اداری که رفت آمد بسیاری دارد، بهترین گزینه است و نوع DPL دوام بالایی دارد اما بهتر است که برای فضاهایی مانند پذیرایی مهمان در منزل استفاده شود.

بهترین انتخاب از میان انواع کفپوش لمینت چیست؟

این مهم ترین دسته بندی برای انواع کفپوش لمینت است. با صدها یا نه هزاران نوع مختلف در بازار، انتخاب کفپوش لمینت را برای شما دشوار می کند و قطعا با دیدن مدل های مختلف دچار سردرگمی می شوید. ما با راهنمای انتخاب کفپوش لمینت سعی می کنیم راهنمایی های لازم را به شما انتقال دهیم.

ابتدا در نظر بگیرید که چه مدل با چه طرحی را برای خانه خود می خواهید. متداول ترین سبک ها کفپوش لمینت طرح چوب، طرح سرامیک و طرح سنگ است. در این صورت، در مورد هر یک از این سبک ها، در مورد رنگ، دانه و بافت، انتخاب انتخاب های زیادی وجود دارد که کاملا سلیقه ای است.

برخی از کفپوشهای لمینت نقش برجسته دارند، برخی دیگر دارای براقیت بالا و برخی دیگر می توانند جلوه ای خاص دارند که می تواند طرحی خاص را برای کف خانه های شما ایجاد کند.

آیا انواع کفپوش لمینت ضدآب است؟

موضوع دیگری که در راهنمای انتخاب کفپوش باید به آن بپردازیم، ضدآب بودن کفپوش است. برخی از تخته های کف لمینت در بازار وجود دارد که ضد آب هستند. آنها باید با دقت زیادی نصب شوند و شامل ۱۰۰٪ مهر و موم سیلیکون و دارای پشتیبان کف در کل محیط اتاق هستند.

کفپوش ورقه ورقه ای مقاوم در برابر آب معمولاً به این معنی است که هرگونه ریختگی باید ظرف ۳۰ دقیقه تمیز شود، در غیر این صورت ممکن است تاب پیدا کرده و به مرور زمان آسیب ببیند.

احتیاط: هنگام انتخاب کفپوش لمینت ضد آب، اطلاعات محصول را خیلی دقیق بخوانید.

آیا می توان بر روی کفپوش لمینت فرش بیاندازیم؟

به طور کلی بله، مشکلی ایجاد نمی شود. معمولا افرادی که قصد انداختن فرش بر روی کفپوش لمینت را دارد، هدفی برای این کارشان دارند.

این یک لایه اضافی است که باعث محافظت از رطوبت برای شما می شود، بنابراین اگر شما هرگز از زیر انداز یا فرش استفاده نکنید، به احتمال نشتی آب زیاد به کف لمینت شما نفوذ می کند.

زیرانداز همچنین سر و صدا را کاهش می دهد و کف اتاق شما را برای راه رفتن ساکت تر می کند و همچنین با ایجاد یک لایه عایق حرارتی، خانه شما را در تابستان خنک تر و در زمستان گرمتر نگه می دارد.

نکته تخصصی: برخی از انواع کفپوش لمینت با زیر سازی که از قبل به پایین هر تخته متصل شده است ساخته می شوند. قبل از ایجاد و نصب زیر لایه، این مورد را بررسی کنید تا متوجه شوید که نیازی به آن هست یا خیر. این زیرلایه به عنوان عایق حرارتی و حذف صداهای ناهنجار کفپوش، نصب می شود.

منظور از رتبه بندی AC در کفپوش های لمینت چیست؟

AC مخفف  Abrasion Criteriaبه معنی شاخص سایش است. رتبه بندی AC نشان می دهد که کفپوش لمینت شما تا چه اندازه در برابر سایش و پارگی مقاوم است.

مقیاس AC از AC1 تا AC5 متغیر است و هرچه درجه بندی بالاتر باشد، کفپوش مقاومت بیشتری در مقابل سایش و حتی پارگی دارد.

AC1 = ایده آل برای مکان های کم ترافیک پا (به عنوان مثال اتاق خواب)

AC2 = ایده آل برای ترافیک متوسط ​​(به عنوان مثال مناطق زندگی)

AC3 = ایده آل برای همه مناطق از جمله مناطق دارای ترافیک زیاد (به عنوان مثال آشپزخانه و راهروها)

AC4 = ایده آل برای تمام مناطق خانه شما و برخی از فضاهای تجاری

AC5 = ایده آل برای ترافیک سنگین در فضاهای تجاری

سخن آخر

ما در این مقاله سعی کردیم به عنوان راهنمای انتخاب کفپوش لمینت بهترین نکات را در برای انتخاب و خرید انواع کفپوش لمینت را به شما ارائه دهیم. شما می توانید برای دریافت راهنمایی های لازم، نکات و سوالات خود را با کارشناسان ما در لوکس دکور، در میان بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید