دکوراسیون داخلی

سبک های مختلف دکوراسیون داخلی

اگر بخواهیم سبک های مختلف دکوراسیون داخلی را بر پایه لغت نامه تعریف کنیم ، طراحی و ایجاد هماهنگی برای به جلوه در آوردن وسایل در یک فضا به صورتی که جلوه ای خاص و هنرمندانه داشته باشد .

پس بدانید که شما یک دکوراتور هستید وقتی که داید وسایل منزل خود را میچینید و به آن ها شکل خاصی میدهید . این را بدانید که دکوراسیون داخلی مثل سایر هنرهایی که وجود سبک های متنوع و خاصی دارد که هر کدام ویژگی های خود را داشته و نسبت به جا و مکان و زمان و سلیقه میتواند تغییر کند .

این مقاله در یک نگاه!!

  • بررسی انواع سبک های مختلف دکوراسیون داخلی

دکور کردن برای خیلی ها شغل است و کاریست که نیاز به هیچگونه مدرکی جز سلیقه و قوه تخیل برای فرض کردن این که چگونه میشود در پایان کار نیاز نیست و میتوانند با داشتن این ها شروع به کار شوند .

در این مطلب ما به سبک های مختلف دکوراسیون داخلی میپردازیم و میخواهیم شما را با ویژگی های مختلف آن ها آشنا کنیم زیرا که سبک های دکوراسیون داخلی منزل بسیار زیاد بوده و باید بدانید هر سبک دارای چه نقاط قوتی میباشد .

انواع سبک های مختلف دکوراسیون داخلی

در این قسمت قصد داریم به بررسی سبک های مختلف دکوراسیون داخلی بپردازیم.

سبک کلاسیک در دکوراسیون داخلی :

بسیاری با این نظر موافقند که سبک کلاسیک همیشه بهترین است و دلیلش این است که همیشه مد بوده و قدیمی نمیشود و همیشه ظریف و لوکس باقی میماند . این سبک بر پایه تعادل و تقارن بوده که به امپراطوری روم و یونان بر میگردد . ویژگی اصلی این سبک تقارنش میباشد که از جزئی ترین تا کلی ترین بخشش ادامه دارد .

یکی دیگر از ویژگی های سبک کلاسیک داشتن ستون یا خطوط عمودی بر روی دیوار هاست که بر گرفته از دوره معماری یونان است .

ستون های بلند ، گلدان و مجسمه ، ارتفاعات زیاد تا سقف ، پرده های نزدیک به یکدیگر و وحود آیینه های زیاد از ویژگی های این سبک کلاسیک است . از رنگ هایی که بیشتر در این سبک به علت الهام گیری از طبیعت گرفته شده و دارای آرامش و زیبایی خاص است میشود به ، هلویی ، زیتونی ، قرمز ، طلایی ، خاکستری ، بژ و نقره ای اشاره کرد . این رنگ هایی که در سبک کلاسیک مورد استفاده قرار میگیرد باید باعث ایجاد محیطی گرم و صمیمی و صلح جویانه شود .

جنس کف این سبک بیشتر شامل چوب و پارکت است و در بعضی جاها مثل آشپزخانه و یا سرویس بهداشتی از سرامیک و کاشی استفاده میشود .

سبک شیکر :

این نوع سبک را مردمی بنا کردند که به علت محدودیت هایی که داشتند این سبک تشکیل دادند . اگر شما آپارتمان نشین هستید این سبک بسیار برای شما مناسب میباشد .

در این نوع سبک بیشتر به عملکرد وسایل اهمیت داده می شود . این نوع سبک مبلمانی که استفاده میکنید ساده بوده و ظاهر خاصی ندارد و صرفا عملکرد خود را انجام داده و جنسشان از چوب سبک است . تزئینات خاص و کنده کاری روی چوب ندارند . خلاقیت این سبک در میز های تاشو و چند منظوره بوده .

این سبک ابداعاتی نیز داشته نظیر صندلی هایی که پشتی شبیه نردبان دارند . بافتن حصیر و تکیه گاه صندلی در این سبک مرسوم است . متریال این نوع سبک چوب طبیعی بوده آن هم از درخت های افرا و کاج . این سبک زیبایی طبیعت را نشان میدهد و چون خودشان میساختند وسایلشان را با کیفیت و با دوام میساختند .

رنگ این سبک خنثی بوده . در این سبک کنتراست شدید دیده نمیشود بین رنگ ها . برای مثال سیاه سفید قرار نیست دیده شود . امروزه رنگ های سبز تیره و آبی تیره نیز در این سبک مشاهده میشود .

سبک روستیک :

ابتدا بهتراست بدانید که در سبک های دکوراسیون داخلی منزل این سبک طرفدار های خاص خود را داشته و برای آشنایی با این سبک شمارا ابتدا با معنی واژه آن آشنا میکنیم .

روستیک به معنای روستا بوده و نام یک روش سنگ تراشی در دوره رنسانس بوده و در کل اکنون به این معنی است که از تغییر دادن اساسی متریال که بیشتر چوب طبیعی است جلوگیری شود و آن را با شکل طبیعی خود به کار ببریم .

آشنایی بیشتر با سبک روستیک

* ست کردن خانه به سبک روستایی

* المان طبیعی و دست نخورده

* شومینه

* دیوار های پنلی

* دیوار های سفید

*سقف های چوبی

* هیچ رنگ مصنوعی در کار نباشد

* پوست حیوانات

* ادغام سنگ و چوب در کنار هم

* پارچه های یک دست و رنگ

* پارچه های بافتنی و حصیری

سبک مینیمال :

مینیمال به معنای حداقل و سبک آن بدین معناست که ساده بودن و ساده زیستی است . این سبک از معروفترین سبک هاست و از آن به عنوان ساده زیستی یاد میشود .

از اصلی ترین خصوصیات این سبک میتوان به رنگ های روشن و در رنگ های روشن به رنگ سفید آن اشاره کرد . دیوار هایی بدون الگو و ساده با رنگ های روشن ار خصوصیات دیگر این سبک است . استفاده از قاب عکس و حتی تابلو به شرطی که دیوار را از حالت سادگی خارج نکند نیز بسیار نکنه مهمی است .

استفاده از نور طبیعی مهم بوده و اتاق ها به صورت نورگیر طراحی شده و در شب ها از بلاکر که نوعی تنظیم کننده سطح تابش لامپ است استفاده میشود تا نور ملایم و یکدستی در اتاق مشاهده شود یکی از شعار های این سبک این است که هرچقدر وسیله کمتر جذابیت بیشتر ، پس به همین منوال جلو روید . اگر جایی خواستید میتوانید گل داشته باشید ولی باید اتاق از حالت سادگی خارج نشود .

در سرویس بهداشتی از آیینه ای بزرگ استفاده کنید و به جای زیر پایی ها که اکنون مورد استفاده است از دمپایی استفاده کنید و ترجیحا رنگش را سفید برگزینید که محیط را از یکدستی خارج نکند .

اتاق کودک را با قفسه های اسباب بازی تزئین کرده ولی مراقب باشید بی نظم نباشد . کف اتاق را ترجیحا موکت کنید . چون فرزندتان به هیجان و بازیگوشی نیاز دارد اتاق را بهم بریزد ولی در آخر با او وسایل را دوباره با نظم سر جایشان قرار دهید .

دکوراسیون مدرن :

از ویژگی های این سبک میتوان به پنجره های بزرگش اشاره کرد . میشود بیرون منزل را در این سبک به علت پنجره هایش مشاهده کرد و گویا فضای بیرون را به درون خانه می آوریم .

این سبک دارای مبلمان هایی است که گران قیمت بوده اما از ایم مبلمان ها نیز کپی گرفته شده و همان ظاهر با قیمتی پایین تر موجود میباشد . این مبلمان ها هیچگونه جزئیات اضافی نداشته و خطوط خمیده و یا پیچیده ندارند .

نور پردازی در این سبک بسیار حائز اهمیت بوده و از جذابیت خوبی برخوردار بوده است و کانون توجه در این سبک لوازم روشنایی اش میباشد .

آشپز خانه مدرن یعنی کابینت های در دار و کفپوش چوب پنبه ای و برای فضای بین کابینت استفاده از سرامیک هایی که رنگی باشند و طرحی خاص را خلق کنند .

در این سبک رنگ های گرم که بیشتر به رنگ چوب نزدیک است استفاده میشود و میتوان سایه هایی با رنگی تیره به آن ها افزود تا نمایی زیبا تر و جذاب تر داشته باشد .

در سرویس بهداشتی مدرن از رنگ هایی روشن نظیر سبز و نارنجی و بنفش استفاده شده که آرامش روحی و جسمی میدهد . نوری که در این فضا استفاده میشود بسیار ملایم بوده و در این مکان از آیینه های دیواری استفاده میشود .

سخن آخر

در این مطلب به انواع سبک های مختلف دکوراسیون داخلی اشاره شد و نکات و ویژگی هایی را در رابطه با آن ها فرا گرفتید . برای خلق یک دکوراسیون زیبا نیاز به شناخت علایق خود و مطالعه و جست و جو و کسب اطلاعات راجب آن ها ضروری است . امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد از همراهی شما با سایت لوکس دکور بسیار سپاسگذاریم.

به این مطلب امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید