پارچه دیواری

مزایای کاغذ دیواری پارچه ای نسبت به کاغذ دیواری سنتی

اگر شما هم سوالاتی از قبیل این که پارچه دیواری چیست یا سوالاتی درباره ی مدل کاغذ دیواری پارچه ای و… دارید، با ما همراه باشید. امروزه دیگر مانند سابق، رنگ آمیزی و کاغذ دیواری های سنتی و قدیمی انتخاب طراحان برای پوشش دیوار ها نیست. رنگ ها و کاغذ های دیواری معایب خاص خودشان را دارند که این معایب باعث می‌شوند که ما به فکر راهی به جز آن ها باشیم. یکی از راه های خوب و مناسب جایگزین، استفاده از کاغذ دیواری های پارچه ای است که انواع مختلفی مثل مدل کاغذ دیواری پارچه‌ ای، کاغذ دیواری پارچه ای مخمل، طرح ساتن و گیپور بلژیکی و …

یکی از مزایای کاغذ دیواری های پارچه ای این است که نسبت به کاغذ دیواری های عادی قیمت پایین تری دارد و باعث صرفه جویی در هزینه ها می‌شود. امروزه در مکان های مختلف می‌بینیم که از رنگ یا کاغذ دیواری های عادی استفاده می‌شود که نشانی از خلاقیت یا تازگی در آن ها نیست و دیدن آن ها در همه جا، آن را برای ما تکراری کرده است. از طرف دیگر استفاده از رنگ برای پوشش دیوار ها باعث ماندن بوی نامطبوع رنگ تا چند وقت در آن مکان می‌شود و محیط و هوای اطراف را آلوده می‌کند و از طرفی هم ترک ها و کندگی های دیوار را نمی‌توان به خوبی با رنگ و کاغذ های دیواری پوشش داد و حتی در مواقعی استفاده از این ها باعث ایجاد ترک و تو رفتگی های اضافی هم می‌شود. درباره کاغذ دیواری های پارچه ای از این اتفاق به دلیل وجود لایی یا نمد الیاف ویسکوز و نرم شدن دیوار جلوگیری می‌شود و در مقابل ضربه مقاوم خواهد بود.

یکی دیگر از معایب کاغذ دیواری های عادی ماندن رد و قسمتی از آن ها بعد از کندن آن هاست که باعث به وجود آمدن هزینه ها ی اضافی رنگ آمیزی مجدد و بتونه کاری و گچ کاری و … می شود اما درباره ی کاغذ دیواری های پارچه ای این اتفاق نمی افتد و می توان در صورت کثیف شدن آن ها را شست و در صورت خسته شدن از آن ها به راحتی از دیوار کند و با کاغذ دیواری دیگری جایگزین کرد. بدون این که ردی از آن باقی بماند یا قسمتی از دیوار را تخریب کند و نیاز به تعمیر دیوار یا رنگ آمیزی باشد. مثلا اگر از مدل گیپور خسته شدید، می‌ توانید آن را با کاغذ دیواری پارچه ای مخمل تعویض کنید.

از دیگر مزایای پارچه کوبی

  • زیبایی منحصر به فرد و خاص کاغذ دیواری های پارچه ای
  • استفاده از روش های اصیل و لوکس برای پوشش دیوار
  • تنوع در انتخاب طرح های مختلف از قبیل: کاغذ دیواری پارچه ای مخمل، ساتن و گیپور و …

نحوه نصب پارچه یا پارچه کوبی روی دیوار

هدف پروان دکور این است که نصب پارچه به صورت تکنیکی انجام شود و پارچه ها با دقت زیاد روی دیوار نصب شود و بدون استفاده از طناب و یا طناب سرمه لبه های انتهایی پارچه به خوبی روی دیوار قرار بگیرد. روش کار در نصب پارچه روی دیوار به این شکل است که نمد بهداشتی الیاف لایکو با فاصله ۳ میلیمتر از دیوار و بدون برآمدگی و یکسان روی دیوار را می پوشاند و به عنوان لایه زیر کار استفاده می شود تا نصب پارچه روی دیوار با کیفیت بالایی انجام شود و کاغذ پارچه ای عایق صدا و سرما و گرما باشد و به نرمی دیوار هم کمک شود.

شما می توانید متناسب با فضای خانه یا محل کار خود از طرح های مختلف مانند: کاغذ دیواری پارچه ای مخمل، تافته و یا کتان و … و هماهنگ با طرح و رنگ های مختلف دکوراسیون خود استفاده کنید.

روش های مختلف نصب پارچه کوبی روی دیوار

کاغذ دیواری پارچه ای قدیمی یا کلاسیک: این روش مربوط به قرون ۱۸ و ۱۹ می باشد و آن زمان با توجه به نبود تکنولوژی لازم از میخ های سرپهن فولادی و در این اواخر از سوزن منگنه برای نصب استفاده می شده. قالب کار ها معمولا چوبی و یا گچی بوده و معمولا در این روش پارچه، مخصوصا جنس ابریشم، به خوبی کشیده نمی شده و پس از مدتی شل و چروک می شود.

روش مدرن نصب کاغذ دیواری پارچه ای

آغاز این روش به قرن بیشتم باز میگردد که با اختراع ابزارهای جدید در زمینه رویه کوبی و با ادغام روش های کلاسیک با تکنولوژی های جدید شکل می گیرد. به این روش “روش لبه ی تمیز” گفته می شود. در این روش به جای استفاده از میخ و منگنه از روش برگردان کردن پارچه به وسیله زوارهایی که در زیر کار نصب می شود استفاده می شود که لبه های با دوام و تمیز را ایجاد می کند. پارچه در این روش به خوبی کشیده می شود و بالاترین کیفیت ممکن را دارا می باشد. این روش در حال حاض در کشورهای اروپایی و آمریکا و استرالیا استفاده می شود. گروه طراحی و دکوراسیون داخلی باروک سعی در ارائه ی بهترین خدمات در خصوص طراحی و نصب پنل های پارچه ای را برای شما مشتریان عزیز دارد.

به این مطلب امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید